Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

"Effektive og nøyaktige"

Personvern

Vi er opptatt av våre brukeres personvern og denne personvernerklæringen handler om hvordan vi samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsider. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). 

Kontaktdetaljer: 

Virksomhetens navn: Effekt Renhold as 
Adresse: Industritoppen 7, 4848 Arendal 
Kontakt oss: post@effektrenhold.no 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn: 

Via kontaktskjema(er) på denne nettsiden samler vi inn data som navn, e-postadresse, telefonnummer og hva forespørselen gjelder. 
Vi ber om disse opplysningene for å kunne besvare henvendelsen på best mulig måte. 

Ved å benytte kontaktskjema på denne nettsiden samtykker du i at vi lagrer dine data og at vi kan sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Du kan trekke tilbake alle samtykker når du selv måtte ønske. 

Hvem vi deler dine opplysninger med: 

Vi deler ingen personopplysninger med tredjeparter. 

Oppbevaring og sletting: 

I henhold til personopplysningslovens § 28 skal opplysninger som ikke lenger er nødvendig ut fra det formål de er lagret for, slettes. Vi lagrer personopplysninger i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning. 

Innsyn:

I henhold til personopplysningslovens § 18 har man krav på innsyn i de opplysninger som er registrert. Innsyn kan fås ved å sende en skriftlig henvendelse til oss. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller de er ufullstendige kan du kreve disse rettet i henhold til personopplysningslovens § 27. 

Endringer i denne personvernerklæringen:

Vi kan gjøre endringer i denne personvernerklæringen. Den nyeste versjonen av erklæringen er alltid tilgjengelig på vår nettside. 

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn